Actualitate

Traficanți de droguri, prinși în flagrant în Cluj-Napoca. Vindeau sute de grame de cristale. FOTO/VIDEO

Patru traficanți de droguri au fost prinși în flagrant în Cluj-Napoca, în timp ce vindeau sute de grame de cristale.

Traficanți de droguri, prinși în flagrant la Cluj-Napoca. Sursă foto: DIICOT Traficanți de droguri, prinși în flagrant la Cluj-Napoca. Sursă foto: DIICOT

 

 


Procurorii DIICOT au reținut patru inculpați, cercetați pentru deținerea și comercializarea de cristale. Măsurile au fost luate după ce, aceștia au fost prinși succesiv în flagrant, în municipiul Cluj-Napoca,  în timp ce efectuau operațiuni cu aceste substanțe psihoactive.

 


„În prima cauză penală , din actele de urmărire penală a reieșit  că, în seara de 25.03.2024, trei inculpați au procurat,  deținut, manipulat și comercializat, cantitatea de 600 grame substanță psihoactivă (2-CMC) pentru suma de 21.000 lei. De asemenea, asupra unuia dintre aceștia au fost găsite alte 600 de grame substanță psihoactivă (2-CMC), destinată comercializării. 

Traficanți de droguri, prinși în flagrant la Cluj-Napoca. Sursă foto: DIICOT

Cu privire la un alt inculpat, cercetat în cea de a doua cauză penală, s-a reținut că la data de  26.03.2024, a fost prins în flagrant imediat  după ce a vândut cantitatea brută de 1,5 kilograme de substanță cristalină cu efect psihoactiv (2-CMC)  cu suma de 21.000 de lei”, se arată în comunicatul DIICOT. 


Tribunalul Bihor a dispus arestarea preventivă a celor patru inculpați pentru o perioadă de 30 de zile.

Traficanți de droguri, prinși în flagrant la Cluj-Napoca.Sursă foto: DIICOT

„Activitățile de urmărire penală au fost realizate împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea.Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj Napoca”, a mai transmis DIICOT. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Traficant de droguri, prins de DIICOT Cluj. Vindea canabis crescut în locuința sa.

Ultimele Stiri
abonare newsletter