Actualitate

Liderul formației Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgență pe creier, în Timișoara. „Nicu a trecut cu succes încā un obstacol major”.

Liderul trupei timişorene Phoenix, Nicu Covaci, în vârstă de 76 de ani, a fost operat de urgenţă pe creier, vineri, la Spitalul Judeţean Timişoara.

Nicu Covaci, liderul formației Phoenix, operat de urgență pe creier/Foto: Nicu Covaci Facebook.com Nicu Covaci, liderul formației Phoenix, operat de urgență pe creier/Foto: Nicu Covaci Facebook.com

 

 


Formaţia Phoenix a transmis un mesaj pe pagina oficială de Facebook a lui Nicu Covaci, explicând că nu s-au oferite date despre situaţia actuală a acestuia „din raţiuni obiective şi pentru a proteja starea lui”. 

„Nicu a trecut cu succes (încā) un obstacol major”, au transmis colegii de trupă ai artistului


„Din raţiuni obiective şi pentru a proteja starea lui Nicu, nu am oferit informaţii despre situaţia actuală. Nicu a trecut cu succes (încă) un obstacol major! A suferit o intervenţie chirurgicală delicată, încheiată cu bine! Prezentăm mulţumiri echipei medicale şi tuturor prietenilor care au fost aproape în aceste momente determinante! Lui îi urăm un sincer: Hai, înapoi pe scenă!”, se arată într-o postare pe pagina de socializare a trupei Phoenix.

Potrivit unor surse, problemele de sănătate ale solistului trupei Phoenix au apărut în urmă cu câteva săptămâni, când a început să aibă amorţeli la faţă şi probleme cu vederea. Examinarea RMN a indicat un proces expansiv intracranian. Formaţiunea tumorală a fost extirpată chirurgical cu succes.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Kate Middleton suferă de cancer. Prințesa de Wales a Marii Britanii urmează un tratament cu chimioterapie preventivă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter