Actualitate

O nouă ediție a Nopții Muzeelor la Cluj-Napoca, în luna mai. Anul trecut, peste 80.000 de vizitatori s-au bucurat de expozițiile de artă.

Cu ocazia celebrării Nopții Europene a Muzeelor, ediția 20 aniversară, centrele culturale, muzeele și galeriile universităților din Cluj-Napoca își vor deschide porțile publicului în cea mai lungă Noapte dedicată Muzeelor, din luna mai.

O nouă ediție a Nopții Muzeelor, în 2024/Foto: Evenimente Muzeul de Artă Cluj-NapocaFacebook.com O nouă ediție a Nopții Muzeelor, în 2024/Foto: Evenimente Muzeul de Artă Cluj-NapocaFacebook.com

 

 


Ediția din acest an a Nopții Muzeelor la Cluj-Napoca se va desfășura în a treia săptămână a lunii lui Florar, sâmbătă, 18 Mai. 

 


Vizitatorii vor avea parte de un program de excepție, diversificat, din care nu vor lipsi expoziții de artă modernă, pictură clasică și contemporană, sculptură, fotografie, minerale din marile regiuni miniere ale țării, dar și alte surprize pregătite de organizatori. 

Zeci de mii de vizitatori și turiști au participat la Noaptea Muzeelor de anul trecut

Anul trecut, Noaptea Muzeelor a fost celebrată în 27 de spații expoziționale din Cluj-Napoca. 


Străzile au fost pline de oameni care se îndreptau spre expozițiile pregătite pentru această zi specială.

CITEȘTE ȘI: 
Zeci de spații expoziționale din Cluj-Napoca, deschise pentru clujeni în cea mai lungă Noapte dedicată Muzeelor

Astfel, zeci de mii de iubitori de cultură au profitat de Noaptea Muzeelor, când instituțiile sunt deschise până la miezul nopții.


Potrivit datelor oficiale, la ediția de anul trecut a Nopții Muzeelor desfășurată la Cluj-Napoca au participat 83.000 de vizitatori clujeni și turiști

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Noaptea Muzeelor, un succes în Cluj! 83.000 de vizitatori clujeni și turiști, într-o singură zi la expoziții. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter