Actualitate

Bucureștean prins mort de beat la volan pe o stradă din Cluj-Napoca. Bărbatul a fost reținut.

Un șofer din București a fost reținut de polițiștii clujeni după ce a fost prins mort de beat pe o stradă din Cluj-Napoca.

Un șofer din București a fost reținut de polițiștii clujeni după ce a fost prins mort de beat pe o stradă din Cluj-Napoca/ Foto: IPJ Cluj - Facebook Un șofer din București a fost reținut de polițiștii clujeni după ce a fost prins mort de beat pe o stradă din Cluj-Napoca/ Foto: IPJ Cluj - Facebook

 

 


Un bucureștean a fost reținut de polițiștii clujeni după ce a fost prins mort de beat la volan pe o stradă din Cluj-Napoca.

 


Acesta avea o alcoolemie de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La data de 13 martie a.c., în jurul orei 19.35, polițiștii Secției 4 Poliție Cluj-Napoca au oprit pentru verificări un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din municipiul București, pe strada Aleea Putna.


Testat cu aparatul etilotest, bărbatului i-a rezultat o concentrație de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice.

În baza aspectelor constatate, polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca au dispus reținerea conducătorului auto pentru 24 de ore, fiind condus la un Centru de Reținere și Arestare Preventivă.


Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident produs de un șofer băut, in Viișoara. Două mașini s-au făcut praf.

Șoferi băuți, drogați sau fără permis, prinși pe drumurile din Cluj. Un tânăr a fost prins cu substanțe interzise în mașină.

Ultimele Stiri
abonare newsletter