Actualitate

Percheziții în județul Cluj. Două persoane, acuzate de evaziune fiscală de sute de mii de euro.

Percheziții în județul Cluj la persoane care au efectuat activități de evaziune fiscală, cauzând un prejudiciu de sute de mii de euro.

Percheziții în județul Cluj. Sursă foto: Facebook/ IPJ Cluj Percheziții în județul Cluj. Sursă foto: Facebook/ IPJ Cluj

 

 


Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Cluj - Serviciul de Investigare a Criminalității Economice – Biroul de Investigații Complexe - au efectuat 8 percheziții domiciliare, în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunile de activități miniere fără permis sau licență și evaziune fiscală.

 


„Activitățile s-au desfășurat la locuințele a 3 persoane, sediile și punctele unor societăți comerciale, aflate în județele Cluj și Bistrița-Năsăud. Din probatoriul administrat, din 2019 și până în prezent, doi bărbați, în vârstă de 42 și 68 de ani, au efectuat activități de evaziune fiscală și escavări ilegale, cauzând un prejudiciu de peste 230.000 de euro. 

 


 

Astfel, pentru recuperarea pagubelor, polițiștii au  pus în aplicare măsuri asigurătorii, în conformitate cu prevederile Codului de procedură penală. Perchezițiile sunt în desfășurare, iar activitățile de urmărire penală sunt continuate sub îndrumarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de lângă Tribunalul Cluj”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Sute de percheziții în toată țara pentru trafic de droguri, spălare de bani și alte infracțiuni

Ultimele Stiri
abonare newsletter