Actualitate

Un român dat în urmărire din anul 2012 a fost prins în Ungaria. A vândut droguri în Cluj-Napoca.

Un bărbat care era urmărit internațional încă din anul 2012 pentru trafic de droguri a fost prins în Ungaria. Acesta făcea trafic de droguri în Cluj-Napoca.

Un bărbat care era urmărit internațional încă din anul 2012 pentru trafic de droguri a fost prins în Ungaria/ Foto: Depositphotos.com Un bărbat care era urmărit internațional încă din anul 2012 pentru trafic de droguri a fost prins în Ungaria/ Foto: Depositphotos.com

 

 


Un bărbat în vârstă de 38 de ani, dat în urmărire naţională şi internaţională din anul 2012 pentru săvârşirea mai multor infracţiuni, printre care trafic de droguri şi înşelăciune, a fost depistat de poliţişti pe teritoriul Ungariei.

 


Acesta făcea trafic de droguri în Cluj-Napoca.

„Pe numele acestuia, Tribunalul Covasna a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, în formă continuată, trafic de droguri și lovire sau alte violențe, fiind condamnat la 13 ani și 6 luni de închisoare.


În fapt, în perioada 5 – 6 iunie 2007, acesta a transportat din municipiul Miercurea Ciuc, până în municipiul Cluj-Napoca, 217 comprimate de ecstasy și amfetamină.

Totodată, la data de 7 noiembrie 2009, împreună cu un bărbat, a lovit o persoană, cauzându-i leziuni corporale ce au necesitat, pentru vindecare, 12 – 14 zile de îngrijiri medicale.


De asemenea, în perioada decembrie 2011 – ianuarie 2012, împreună cu alte două persoane, folosind nume și calități mincinoase, ordine de plată tipizate completate cu date false și alte mijloace frauduloase, ar fi indus în eroare mai multe societăți comerciale, cauzând un prejudiciu de 262.253 de lei”, a transmis IGPR.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 


Foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Peste 109.000 de americani au murit într-un singur an din cauza unor supradoze de droguri

Elev din Cluj-Napoca, arestat pentru trafic de droguri. Tânărul vindea cannabis colegilor de școală.

Ultimele Stiri
abonare newsletter