Actualitate

Bărbatul găsit mort în Someș era medic în Gherla. A plecat la pescuit și nu s-a mai întors.

Bărbatul găsit mort, luni dimineață, în râul Someș era medic în Gherla. Acesta a plecat sâmbătă la pescuit și nu s-a mai întors.

Medicul a fost căutat de scafandri/ Foto: Screenshot Facebook ISU Cluj - arhivă Medicul a fost căutat de scafandri/ Foto: Screenshot Facebook ISU Cluj - arhivă

 

 


Un reputat medic radiolog de la spitalul din Gherla, a plecat la pescuit pe râul Someşul Mic sâmbătă, aproape de casa unde locuieşte. Cum seara nu s-a mai întors, la lăsarea întunericului, soţia a sunat la 112. 

 


Potrivit gherlainfo.ro, în locul unde s-ar fi aflat, în zona străzii Gârlei, au fost găsite două urme ca de alunecare de picioare, pe pământul moale, și un suport pentru undiță.

Pompierii și scafandrii l-au căutat pe bărbat începând de sâmbătă. Un echipaj SVSU de la Gherla și un echipaj de la Dej au efectuat căutări, până în jurul orei 23, din păcate, fără rezultat.


Căutările au fost reluate și duminică, însă fără vreun rezultat.

Bărbatul a fost găsit mort luni dimineață pe raza localității Bunești.


„Au fost reluate de dimineață (căutările - n.red.) și a fost identificat corpul unei persoane, undeva în apele râului Someș pe raza localității Bunești, care a fost scos la mal de către pompieri”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții ISU Cluj.

Update ora 14:46


„Cu privire la sesizarea din data de 3 februarie a.c., referitoare la un bărbat din municipiul Gherla, care ar fi căzut în râul Someșul Mic în timp ce s-ar fi aflat la pescuit, polițiștii, alături de echipaje ISU Cluj au efectuate toate demersurile necesare pentru depistarea acestuia.

Astfel că, la data de 5 februarie a.c., în jurul orei 10.00, în urma activităților de căutare, acesrta fost depistat, din nefericire decedat, în râul Someșul Mic, în proximitatea străzii Luncii, din municipiul Gherla. Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, în vederea efectuării autopsiei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bărbatul dispărut sâmbătă în apele râului Someș a fost găsit mort, la Bunești

Scafandrii continuă căutarea bărbatului dispărut în Someș, la Gherla: „Curenții sunt extrem de puternici”

Ultimele Stiri
abonare newsletter