Actualitate

Șoferi beți la volan, pe drumurile din Cluj. Polițiștii le-au făcut dosare penale.

Mai mulți șoferi au fost depistați beți la volan, în Cluj, la final de săptămână. Poliția a întocmit dosare penale pentru șoferi.

Șoferi beți la volan, prinși pe drumurile Clujului, în weekend. FOTO: IPJ Cluj/ Facebook Șoferi beți la volan, prinși pe drumurile Clujului, în weekend. FOTO: IPJ Cluj/ Facebook

 

 


Sâmbătă, doi șoferi au fost prinși conducând sub influența alcoolului, în județul Cluj, pe raza localității Călățele, respectiv la Borșa. Poliția a deschis dosar penal în ambele cazuri.

 


„La data de 27 ianuarie, în jurul orei 01.15, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Huedin – Compartimentul Rutier au depistat în localitatea Călățele, pe DN1R, un tânăr de 19 ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice la volanul unui autoturism, respectiv 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În data de 27 ianuarie, în jurul orei 14.40, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Gherla au oprit pentru verificări pe DJ109S, în localitatea Borșa, autoturismul condus de un bărbat de 52 de ani, din aceeași comună. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultându-i o alcoolemie de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice.


În ambele cazuri s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Zeci de amenzi, date de polițiști în weekend, la Cluj. Șoferi prinși la volan beți sau fără permis.

abonare newsletter