Actualitate

Sorina, tânăra dispărută din Cluj-Napoca, a fost găsită moartă pe un deal din Gârbău

Borodi Carla Sorina, tânăra din Cluj-Napoca dată dispărută din 23 ianuarie, a fost găsită moartă pe un deal, în urma unei acțiuni de căutare organizată de prietenii acesteia și polițiștii clujeni.

Tânăra dispărută din Cluj-Napoca pe 23 ianuarie a fost găsită moartă / Foto 1: martor, Foto 2: IPJ Cluj Tânăra dispărută din Cluj-Napoca pe 23 ianuarie a fost găsită moartă / Foto 1: martor, Foto 2: IPJ Cluj

 

 


Borodi Carla Sorina a plecat de acasă din Cluj-Napoca în dimineața zilei de marți și nu s-a mai întors. Dispariția sa a fost anunțată oficial de polițiști în cursul zilei de miercuri, 24 ianuarie:

 


„La data de 23 ianuarie a.c., Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că Borodi Carla Sorina, în vârstă de 26 de ani, a plecat voluntar, la aceeași dată, în jurul orei 10.00, de la locuința situată în municipiul Cluj-Napoca, iar până în prezent nu a mai revenit. Semnalmente – înălțime aproximativă 1.63 m, greutate aproximativă 60 kg, păr lung de culoare blond, forma feței ovală, ochi albaștri. La momentul plecării, aceasta era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră și o pereche de blugi de culoare albastră, ghete de culoare maro cu șireturi roșii. Aceasta purta un ghiozdan de culoare neagru”, a transmis IPJ.

După două zile de la dispariție, polițiștii clujeni și prietenii săi au găsit-o moartă pe un deal din localitatea Gârbău, în urma unei misiuni de căutare, potrivit unor martori de la fața locului. 


Acțiunea de căutare a Sorinei / Foto: martor

UPDATE: Polițiștii investighează moartea Sorinei. 

„Cu privire la tânăra de 26 de ani, din Cluj-Napoca, plecată voluntar din data de 23 ianuarie a.c., vă informăm că azi, 25 ianuarie a.c., aceasta a fost găsită, din nefericire, decedată pe un teren extravilan din comuna Gârbău. Pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul acesteia, polițiștii vor continua cercetările în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de ucidere din culpă, urmând a fi efectuată și expertiza medico-legală. Dorim să mulțumim tuturor persoanelor și jurnaliștilor care s-au implicat în căutarea tinerei, respectiv în activitățile desfășurate în cursul zilelor de ieri și de azi”, a transmis IPJ Cluj.


Motocicliștii clujeni, prieteni de-ai Sorinei și polițiștii s-au adunat să o caute pe tânără în Gărbău / Foto: martor

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Prietenii tinerei dispărute din Cluj-Napoca, apel disperat: „Să ne adunăm în număr cât mai mare! Fiecare ochi contează!”/ UPDATE: A fost găsită moartă.

O clujeancă de 26 de ani a fost dată dispărută! Poliția și familia o caută. Ați văzut-o?

Ultimele Stiri
abonare newsletter