Actualitate

Taverna Racilor din Cluj, închisă după doar o lună de funcționare

Taverna Racilor din Cluj a fost închisă de ISU Cluj, în urma controalelor făcute de Revelion.

Taverna Racilor din Cluj, închisă de ISU/Foto: Taverna Racilor Cluj Facebook.com Taverna Racilor din Cluj, închisă de ISU/Foto: Taverna Racilor Cluj Facebook.com

 

 


ISU Cluj a decis să închidă Taverna Racilor din Cluj-Napoca, din cauza absenței autorizației de securitate la incendiu. În plus, în acest caz a fost aplicată și o amendă de peste 100.000 de lei. 

 


„În urma controalelor de prevenire efectuate premergător nopții trecerii dintre ani a fost controlat și localul amintit.

În urma verificărilor specialiștilor ISU Cluj au fost constatate deficiențe și încălcări grave ale cerinței de securitate la incendiu. Astfel s-a constatat că în spațiul respectiv nu existau instalații cu rol de securitate la incendiu, care erau obligatorii pentru numărul de clienți găsiți în momentul controlului, iar terasa construită adiacent spațiului din incinta complexului comercial nu deținea autorizație de construire.


În acest sens s-a aplicat o sancțiune contravențională de 105.000 lei și a fost aplicată măsura complementară de oprire a funcționării și de utilizare a spațiului respectiv”, a transmis ISU Cluj.

Omul de afaceri Paul Nicolau, zis Pescobar, a deschis restaurantul din Cluj-Napoca de Ziua Națională României, pe 1 decembrie 2023.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incendiu la restaurantul „Taverna Racilor” din Snagov, care îi aparține lui „Pescobar”. Localul nu avea autorizație de incendiu. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter