Actualitate

UPDATE Incendiu puternic la o pensiune din Prahova. Cinci morți, între care un copil.

Un incendiu de proporţii a izbucnit, marţi dimineaţă, la Ferma Dacilor din comuna prahoveană Gura Vadului, sat Tohani, autorităţile activând Planul Roşu de Intervenţie.

incendiu la o pensiune din Prahova  Foto Facebook ISU Prahova incendiu la o pensiune din Prahova Foto Facebook ISU Prahova

 

 

 

 

UPDATE 3

Incendiul care a izbucnit marţi dimineaţă la Ferma Dacilor din satul Tohani a fost lichidat, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.Conform sursei citate, în continuare se lucrează pentru înlăturarea efectelor negative şi continuă căutarea eventualelor victime.

Cinci victime carbonizate (patru adulţi şi un copil) au fost găsite până la acest moment.


De asemenea, două persoane au fost duse la spital cu arsuri. Directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, Andrei Ilinca, a declarat, pentru Agerpres că o femeie de 47 de ani, care a suferit arsuri pe 5% din corp, la nivelul feţei şi unei mâini, a rămas internată în secţia de Chirurgie Plastică, iar un adolescent de 16 ani, cu arsuri pe 8% din corp, a fost transferat la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală.

UPDATE 2

O a treia victimă carbonizată a fost găsită de pompieri în urma incendiului de proporţii care a izbucnit, marţi dimineaţă, la Ferma Dacilor din satul prahovean Tohani.


Potrivit ISU Prahova, este vorba despre un adult. Anterior, au mai fost găsite două victime. 

UPDATE 1

Trupul carbonizat al unui copil a fost găsit de pompierii care intervin la incendiul izbucnit, marţi dimineaţă, la Ferma Dacilor din satul prahovean Tohani, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, potrivit Agerpres.


În continuare sunt căutate şi alte persoane date dispărute, fiind vorba despre încă doi copii şi cinci adulţi.

------------------------------------------------------


 "Până la acest moment, două persoane cu arsuri la nivelul feţei şi al membrelor superioare au fost asistate medical (conştiente). Totodată, pentru identificarea şi a altor persoane dispărute, pompierii au constituit echipe de căutare - salvare. Intervenţia este îngreunată de faptul că arderea se manifestă generalizat la întreaga clădire, suprafaţa afectată fiind mai mare de 1.000 mp", informează Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

Ferma Dacilor este un operator economic cu funcţiuni de cazare şi restaurant.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter