Actualitate

Un tânăr a fost înjunghiat în Turda. Acum se află în spital sub supraveghere medicală.

Un tânăr a înjunghiat un alt băiat în noaptea de joi, chiar înainte de Crăciun, din cauza unor certuri.

Tânăr înjunghiat în Turda / Foto: depositphotos.com Tânăr înjunghiat în Turda / Foto: depositphotos.com

 

 


O ceartă care a avut loc în Joia Mare a fost soldată cu o victimă ajunsă în spital. În noaptea de 22 decembrie, din cauza unui conflict spontan, un tânăr l-a înjunghiat pe altul în zona omoplatului.

 


Victima încă se află sub supraveghere medicală la spital, în timp ce agresorul a fost arestat pentru 30 de zile, anunță polițiștii: 

„La data de 22 decembrie, în jurul orei 22.50, Poliția municipiului Turda a fost sesizată despre faptul că un tânăr din municipiul Turda a fost rănit în zona omoplatului, cu un obiect tăietor-înțepător, de către un tânăr de aceeași vârstă, în timp ce se aflau într-un imobil din municipiul Turda. Agresiunea a avut loc în urma unei stări conflictuale spontane. La acest moment tânărul rănit se află sub supraveghere medicală.


Cauza a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj. Tânărul cercetat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

O femeie din Gherla, înjunghiată în zona pieptului și a mâinilor de un bărbat. Victima se află sub supraveghere medicală.

Trei adolescenți, arestați preventiv. Au înjunghiat un tânăr pentru că s-au CIOCNIT pe patinoar!

Ultimele Stiri
abonare newsletter