Actualitate

Bărbat prins în flagrant cu 50 kg de substanțe psihoactive de polițiștii din Turda, arestat preventiv. Drogurile au ajuns în Cluj din Ungaria.

Un bărbat în vârstă de 44 ani ani a fost prins de polițiști când încerca să transfere zeci de kilograme de droguri pentru a le comercializa.

Un cetățean străin a fost prins în flagrant delict cu aproximativ 50 kg de substanțe psihoactive/Foto: IPJ Cluj Un cetățean străin a fost prins în flagrant delict cu aproximativ 50 kg de substanțe psihoactive/Foto: IPJ Cluj

 

 


Polițiștii Poliției Municipiului Turda – Biroul de Investigații Criminale și ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj – Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au documentat activitatea infracțională a unei persoane cercetate pentru efectuare de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

 


„La data de 21 decembrie a.c., a fost prins în flagrant delict un bărbat, de 44 de ani, în timp ce ar fi transferat, din autoturismul său, în alt autoturism, aproximativ 50 de kilograme de substanță psihoactivă 2-MMC, ambalată în saci ascunși în mai multe cutii de carton.

Din cercetările efectuate a rezultat că bărbatul ar fi introdus drogurile în țară, din Ungaria, pe cale terestră, în scopul comercializării lor pe teritoriul României”, informează IPJ Cluj. 


Joi, procurorii DIICOT Cluj au dispus reținerea unui bărbat (cetățean străin), cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuare de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept și fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii.

În cursul zilei de vineri, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj a dispus arestarea preventivă a celui reținut, pentru 30 de zile.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

7 traficanți de droguri din Cluj, prinși cu aproape ZECE MII de pastile de ecstasy și cristale. Cu cât vindeau marfa în oraș?

abonare newsletter