Actualitate

Accident GRAV pe strada Oașului! Un șofer a intrat în stop cardio-respirator la volan. FOTO

Un accident grav a avut loc între două mașini și o autoutilitară. Unul dintre șoferi a intrat în stop cardio-respirator la volan.

Accident grav pe strada Oașului. Un șofer primește ajutor / Foto: Info Trafic jud. Cluj - Facebook Accident grav pe strada Oașului. Un șofer primește ajutor / Foto: Info Trafic jud. Cluj - Facebook

 

 


Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, unui șofer i s-a făcut rău la volan și a făcut accident, pe strada Oașului din Cluj-Napoca.

Șoferul care a intrat în stop cardio-respirator s-a lovit de alte două mașini staționate / Foto: ISU Cluj

În accident sunt implicate două mașini și o autoutilitară. Când au ajuns la fața locului, paramedicii l-au găsit pe respectivul șofer în stop cardio-respirator și au început să-i aplice manevre de resuscitare:


„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe strada Oașului. În accident au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară. Din primele date, unui șofer i s-a făcut rau la volan și a fost găsit în stop cardio-respirator de către pompieri. Bărbatul a fost extras de urgență și predat echipajelor medicale, care aplică manevre de resuscitare”, a transmis ISU Cluj.

Martorii de la fața locului spun că bărbatul ar fi intrat în stop cardio-respirator în timp ce conducea. 


Polițiștii au transmis că celelalte mașini staționau pe marginea drumului și că traficul a fost blocat:

„La data de 13 decembrie a.c., în jurul orei 16.30, a fost înregistrat un accident rutier pe strada Oașului din municipiul Cluj-Napoca. La fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, de 64 de ani, din Cluj-Napoca, care circula cu autoturismul pe direcția Chinteni spre Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă, ulterior intrând în coliziune cu 2 autovehicule care se aflau staționate pe partea dreaptă a sensului de mers. Bărbatul a fost extras din autovehicul de către echipajele ISU Cluj, fiindu-i acordate îngrijiri medicale la fața locului. Traficul în zona a fost restricționat aproximativ o oră pentru intervenția echipajelor”, a transmis IPJ Cluj. 


UPDATE: Potrivit ISU Cluj, victima prezintă semne vitale și va fi transportată la spital.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Polițiștii locali îi vor putea amenda pe trotinetiști pentru încălcarea regulilor rutiere. Legea a fost promulgată.

Clujean, săltat de cinci indivizi într-o parcare. Au încercat să-l șantajeze pentru presupuse relații sexuale cu o minoră.

abonare newsletter