Actualitate

Șocant! Două adolescente s-au aruncat în gol de la 20 de metri. Una dintre ele își sunase mama cu câteva minute înainte de tragedie.

Două fete, în vârstă de 15 ani, au murit, după ce au căzut de pe o clădire, de la 20 de metri înălțime, în localitatea hunedoreană Lupeni. Gestul adolescentelor pare să fi fost premeditat.

Autospecială Poliție/Foto: IPJ Cluj Facebook.com Autospecială Poliție/Foto: IPJ Cluj Facebook.com

 

 


Caz tragic în județul Hunedoara, unde două adolescente s-ar fi aruncat de pe o clădire înaltă de aproximativ 20 de metri. Sâmbătă, Poliția a fost sesizată de mama uneia dintre fete, care a sunat disperată să ceară ajutor, după ce fiica sa a anunțat că intenționează să recurgă la un gest extrem. 

 


„Poliția a fost sesizată de o femeie din Uricani cu privire la faptul că fiica acesteia, în vârstă de 15 ani, ar fi apelat-o telefonic pentru o anunța că intenționează să recurgă la un gest sinucigaș, în zona „la ruine”, din Lupeni”, informează Poliția, potrivit stiridinhuneodara.ro

În cel mai scurt timp, polițiștii și echipajele medicale s-au deplasat în zona unei foste fabrici din Lupeni, unde au identificat trupurile a două minore, ambele în vârstă de 15 ani, din Uricani, care se pare că au suferit multiple traumatisme prin cădere de la o înălțime de aproximativ de 20 de metri. 


„Cu privire la una dintre cele două minore, personalul medical a imediat declarat decesul, în timp ce față de a doua a fost aplicat protocolul de resuscitare, din păcate, fără rezultat”, potrivit IPJ Hunedoara.

Polițiștii efectuează cercetări cu privire la motivele și circumstanțele în care a survenit tragedia, în cauză fiind deschis un dosar penal.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

TRAGEDIE în Timișoara! O mamă s-a aruncat de la etajul 10 împreună cu copiii ei. Cei trei au murit

Ultimele Stiri
abonare newsletter