Actualitate

Ziua Națională a României, sărbătorită la înălțime! „Noi suntem români!”, cântat într-un avion - VIDEO

Au fost momente emoționante de 1 Decembrie la bordul unui avion al companiei Wizz Air. Cei 200 de pasageri ai aeronavei au cântat în cor cântecul „Noi suntem români”, acompaniați de muzicieni.

Cei 200 de pasageri ai aeronavei au cântat în cor cântecul „Noi suntem români”/ Foto: Alexandru Pugna - Facebook Cei 200 de pasageri ai aeronavei au cântat în cor cântecul „Noi suntem români”/ Foto: Alexandru Pugna - Facebook

 

 


O filmare care surprinde interpretarea cântecului „Noi suntem români” de la bordul aeronavei a fost publicat pe Facebook și a devenit viral în scurt timp.

În avion se aflau soliștii bistrițeni ai ansamblului folcloric „Dor Românesc”. Cu vioare, trompete și acordeoane, aceștia au dat startul interpretării și imediat li s-au alăturat toți cei din jur. Oamenii au cântat în cor și cei mai mulți au și filmat întregul moment.


Ansamblul folcloric „Dor Românesc” urmează să urce, vineri, 1 decembrie, pe scena din Piața Constituției din București.

„La mulți ani ROMÂNIA! De sus dintre nori, cu toții ți-am adus cântecul Neamului nostru românesc, făcându-l să răsune peste zări! Mâine ne întâlnim în Piața Constituției din fața Parlamentului, unde la cel mai mare Târg de Crăciun din România, pe scena mare, voi aduce cântecul năsăudean, ce a însoțit istoria zbuciumată a Neamului…”, a scris pe pagina sa de Facebook Alexandru Pugna, managerul Centrului Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud, cel care a realizat filmarea.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

1 Decembrie: Mii de oameni la un spectaculos foc de artificii de zi, în Alba - VIDEO

Mii de spectatori, la parada de 1 Decembrie de la Cluj-Napoca. Clujenii s-au bucurat împreună de defilare - FOTO/VIDEO

Parada militară de la București, de 1 Decembrie 2023. Peste 2.500 de militari români și străini, 40 de aeronave

abonare newsletter