Actualitate

Dub FX, legenda live looping-ului, se întoarce în Cluj, la /FORM Space pe 2 Decembrie 2023 (P)

Clujenii și nu numai au o ocazie rară de a-l vedea live pe pionierul și maestrul stilului 'live looping', care va urca pe scena /FORM Space în seara de sâmbătă, 2 decembrie 2023, la miezul nopții.

 

Bilete sunt puse deja în vânzare pe iaBilet, cu prețul early bird de 60 RON.


Ce este Live Looping-ul?
Live looping este o tehnică muzicală în care artistul înregistrează și redă în buclă secvențe muzicale live, creând straturi complexe de sunet. Această metodă permite unui singur muzician să creeze o întreagă orchestră de sunete, transformând performanța într-o experiență captivantă și dinamică. Dub FX este recunoscut pentru modul său unic de a folosi această tehnică, combinând ritmuri de beatbox, bas și melodii pentru a crea un spectacol impresionant.

Despre Dub FX
Dub FX, pe numele său real Benjamin Stanford, și-a început cariera ca un artist stradal, captivând publicul din întreaga lume cu abilitățile sale excepționale în live looping și beatboxing. De la străzile Melbourne-ului, Dub FX a crescut pentru a deveni o figură iconică în industria muzicală, având fani pe toate continentele. Stilul său unic îmbină influențe din reggae, drum and bass, hip-hop și dub, creând un sunet distinctiv ce nu poate fi confundat.


Dub FX și Cluj-Napoca: o istorie specială
Relația dintre Dub FX și Cluj-Napoca este una de lungă durată, artistul având concerte memorabile în oraș în trecut, unele dintre primele, în 2009, fiind susținut la Casa Tranzit, la începuturile creșterii popularității artistului pe Internet. Revenirea lui la /FORM Space este nu doar un concert, ci o oportunitate de a reînnoi o legătură muzicală și emoțională unică.

Mai multe informații se pot găsi pe iaBilet și pe platformele de socializare /FORM SPACE. Pentru detalii despre evenimente viitoare și gratuități, descărcați aplicația /FORM Family

CITEȘTE ȘI:

Astăzi începe Florești Fest. Sistem de sunet folosit la concertele lui Ed Sherran și Metallica, folosit pe scena festivalului. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter