Actualitate

Accident GRAV pe A1 sensul de mers Sibiu-Sebeș! Doi clujeni au ajuns la spital - FOTO

Un accident grav a avut loc, miercuri seara, pe autostrada A1, pe sensul de mers Sibiu – Sebeș. În urma accidentului, doi clujeni au fost transportați la spital.

Accident grav în Sibiu, miercuri, 22 noiembrie 2023/ Foto: ISU Sibiu Accident grav în Sibiu, miercuri, 22 noiembrie 2023/ Foto: ISU Sibiu

 

 


Un bărbat şi o femeie din Cluj au fost transportaţi miercuri seara la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, în urma unui accident rutier care a avut loc pe autostrada A1, la km 270, Sălişte, pe sensul Sibiu-Sebeş, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

 


„Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe banda 1, în zona benzii de accelerare, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din judeţul Alba, a schimbat direcţia de deplasare din banda 1 în banda 2 pentru a permite unui autovehicul să pătrundă din banda de accelerare în banda 1, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe banda 2 de către un bărbat în vârstă de 28 de ani, din judeţul Cluj. Acest autoturism a fost proiectat apoi în glisiera marginală. Şoferul autoturismului proiectat în glisieră şi pasagera din maşina pe care o conducea, o tânără în vârstă de 22 de ani, din judeţul Cluj, au suferit vătămări corporale şi au fost transportaţi la spital”, informează IPJ Sibiu.

CITEȘTE:
Imagini dure de la accidentul din Câțcău. Mașina s-a transformat într-un morman de fiare. Șoferul este intubat

Femeia de 22 de ani a fost descarcerată şi avea multiple traumatisme, iar bărbatul de 28 de ani a suferit un atac de panică, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.


„La faţa locului intervin două echipaje SMURD dintre care unul cu medic şi o autospecială de stingere cu modul de descarcerare. Echipajul a acţionat pentru descarcerarea unei femei în vârstă de 22 de ani. Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD cu medic având multiple traumatisme la nivelul membrelor. Este transportată de urgenţă la UPU Sibiu, conştientă. De asemenea este transportat la UPU Sibiu un bărbat de 28 de ani cu atac de panică”, a declarat purtătoarea de cuvânt a ISU Sibiu, Andreea Ştefan. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident grav pe Centura Ocolitoare a Clujului. O femeie a suferit mai multe răni și contuzii

Accident rutier în Huedin. Mașină ieșită în decor, mai multe victime au avut nevoie de asistență medicală

abonare newsletter