Actualitate

Accident rutier grav pe centura Vâlcele-Apahida. Tânără de 20 de ani, transportată la spital

O tânără a ajuns la spital, în urma unui grav accident rutier produs pe centura Vâlcele-Apahida.

Accident rutier produs pe centura Vâlcele-Apahida/Foto: ISU Cluj Accident rutier produs pe centura Vâlcele-Apahida/Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit, în după amiaza zilei de marți, la un accident rutier petrecut pe centura ocolitoare Vâlcele-Apahida. 

 


La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit două autoturisme avariate. 

Într-unul dintre autovehicule se afla o tânără care necesita îngrijiri medicale, în stare de conștiență și cooperantă. Un echipaj SAJ din Bistrița-Năsăud, care trecea întâmplător pe acolo, s-a oprit pentru a acorda primul ajutor persoanelor implicate în accident, până la sosirea echipajelor operative ale ISU Cluj.


„Salvatorii au acționat pentru a extrage tânăra, în vârstă de aproximativ 20 de ani, din autoturism și au predat-o echipajului SMURD. Aceasta a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”, potrivit ISU Cluj. 

Accident rutier produs pe centura Vâlcele-Apahida/Foto: ISU Cluj

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri specifice pentru siguranța persoanelor implicate în accident.


Potrivit Poliției, accidentul rutier s-a produs pe fondul coliziunii dintre două autoturisme care circulau din aceeași direcție, respectiv localitatea Vâlcele. Testul cu aparatul etilotest a relevat rezultate negative. 

„Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba despre o coliziune între autoturismul condus din direcția localității Vâlcele, de către un conducător auto 42 de ani, din Cluj-Napoca și un alt autoturism, condus în aceeași direcție, de un tânăr de 23 de ani, din județul Suceava.


Accidentul s-a soldat cu rănirea unei pasagere de 20 de ani, din autoturismul conducătorului auto de 23 de ani, care a fost preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale. 

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, potrivit IPJ Cluj

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mașină în flăcări pe Centura Vâlcele-Apahida. Vehiculul a ars în totalitate

abonare newsletter