Actualitate

Incendiu pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, în Cluj-Napoca! O baracă a fost cuprinsă de flăcări. FOTO

Un incendiu a izbucnit joi dimineața la o baracă aflată pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Cluj-Napoca.

Incendiu la o baracă în Cluj-Napoca / Foto: ISU Cluj Incendiu la o baracă în Cluj-Napoca / Foto: ISU Cluj

 


Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o baracă situată pe B-dul 1 Decembrie 1918, în jurul orei 4:00.


Pompierii au intervenit pe B-dul 1 Decembrie 1918 ca să stingă focul care a cuprins o baracă / Foto: ISU Cluj

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în cursul nopții trecute pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o baracă situată pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Cluj-Napoca. Alerta a venit în jurul orei 4.00, iar la fața locului a intervenit o autospecială de stins incendii, care a găsit baraca cuprinsă în totalitate de flăcări. Nu au fost persoane care să solicite îngrijiri medicale în urma acestui eveniment, iar în interiorul și împrejurul construcției nu se afla nici o persoană în momentul sosirii pompierilor la fața locului. Flăcările au fost stinse în scurt timp după sosirea echipajelor operative, iar cauzele incendiului sunt în curs de cercetare”, a transmis ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident între o mașină și o motocicletă pe strada Teodor Mihali. Două persoane au ajuns la spital - FOTO

Examen picat la omenie. Tânără, lovită pe trecerea de pietoni și șoferii trec nepăsători. Medici: „Intervenția martorilor nu se limitează strict la apelarea 112”

abonare newsletter