Actualitate

Vremea se răcește la început de noiembrie. Vor apărea mai des ploile

În următoarele două săptămâni, vremea se răcește îm Cluj și Transilvania. Posibilitatea de apariție a ploilor va fi mai crescută.

Cresc șansele de ploaie la început de noiembrie / Foto: arhivă monitorulcj.ro Cresc șansele de ploaie la început de noiembrie / Foto: arhivă monitorulcj.ro

 

 


O prognoză meteo a Administrației Naționale de Meteorologie arată că temperaturile vor fi mai scăzute în următoarele zile și că există posibilitatea de ploi, în Cluj-Napoca.

 


Potrivit prognozei meteo ANM, joi, 26 octombrie, cerul va fi parțial noros la Cluj-Napoca. Temperatura maximă înregistrată astăzi va fi de 20 de grade Celsius, iar cea minimă de 10 grade Celsius. Vineri, 27 octombrie, lucrurile se schimbă. Cerul va fi „mai mult noros” și se va semnala o ploaie slabă. Temperatura maximă va fi de 18 grade Celsius, iar cea minimă de 10 grade Celsius.

Prima zi din weekend, sâmbătă, 28 octombrie, vine cu o temperatură maximă de 18 grade Celsius și o temperatură minimă de numai 6 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros. Dumninică, 29 octombrie, cerul va fi variabil. Temperatura maximă va fi de 20 de grade, temperatura minimă va fi de 6 grade Celsius.


Luni, 30 octombrie, temperatura maximă va fi de 20 de grade, iar cea minimă de 7 grade Celsius. Cerul va fi variabil.

Vremea la început de noiembrie

Administrația Națională de Meteorologie a estimat și cum va fi vremea în următoarele două săptămâni în Transilvania:


„Până la finalul lunii octombrie sunt estimate valori ușor mai scăzute spre o medie de 18...19 grade. Tendința va fi de scădere, începând cu 1 noiembrie, astfel încât media temperaturilor maxime va scădea spre 13...14 grade. Temperaturile minime, în ansamblu mai ridicate decât în mod obișnuit, vor avea o medie cuprinsă între 6 și 10 grade, cu valori mai scăzute în primele zile din noiembrie. După data de 25 octombrie probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată”, a transmis ANM.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bărbat lovit de tren lângă gara din Huedin. Victima, transportată de urgență la spital. FOTO

Cum s-a petrecut accidentul mortal din Mihai Viteazu? Șoferul ar fi intrat în stop cardiac în timp ce conducea

abonare newsletter