Actualitate

Un tânăr a intrat prin efracție în casa unei femei din Florești! A fost arestat preventiv

Un tânăr de 19 ani a fost reținut de polițiștii clujeni. Aceasta ar fi intrat prin efracție în casa unei femei din Florești de unde a furat mai multe bunuri.

Un tânăr de 19 ani a fost reținut de polițiștii clujeni/ Foto: depositphotos.com Un tânăr de 19 ani a fost reținut de polițiștii clujeni/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un tânăr de 19 ani a fost reținut de polițiști. Aceasta ar fi intrat prin efracție în casa unei femei din Florești de unde a furat mai multe bunuri.

 


Potrivit polițiștilor, prejudiciul s-a ridicat la 7.000 de lei.

„La data de 18 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr, de 19 ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
În fapt, la data de 18 octombrie a.c., polițiștii au fost sesizați de către o femeie, de 28 de ani, cu privire la faptul că în perioada 17 – 18 octombrie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns, prin efracție, în imobilul acesteia din localitatea Florești, de unde ar fi sustras mai multe unelte electrice în valoare de aproximativ 7.000 de lei.
În urma investigaților efectuate, polițiștii au identificat cu celeritate persoana bănuită, fiind vorba despre un tânăr, de 19 ani, din comuna Florești.
În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Atenție, clujeni! Se fură din mașinile parcate la supermarket-uri. Cum „sparg” hoții mașinile?

Hoți de mici! Doi adolescenți din Turda au furat o motocicletă și au dat o spargere într-un magazin

Ultimele Stiri
abonare newsletter