Actualitate

Avea tot viitorul în față! Adolescent de 17 ani, găsit spânzurat într-o pădure din Soporu de Câmpie

Un adolescent de doar 17 ani a fost găsit spânzurat într-o pădure din Soporu de Câmpie.

Tânărul a fost găsit spânzurat într-o pădure/ Foto: pixabay.com Tânărul a fost găsit spânzurat într-o pădure/ Foto: pixabay.com

 

 


Un tânăr în vârstă de 17 ani a fost găsit, luni după-masa, spânzurat într-o pădure din Soporu de Câmpie.

 


Descoperirea macabră a fost făcută de către o femeie care se plimba prin zonă.

„La data de 16 octombrie a.c.,  în jurul orei 17.45, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, despre faptul că în localitatea Soporu de Câmpie, în proximitatea unei păduri s-ar afla un tânăr decedat.
În baza sesizării, s-a format o echipă operativă de polițiști, iar alături de specialiști din cadrul Serviciului Criminalistic s-au deplasat în zona indicată pentru efectuarea cercetării la fața locului, constatând că aspectele sesizate se confirmă. Polițiștii au identificat persoana semnalată ca fiind decedată, stabilind că este vorba despre un tânăr, de 17 ani, din comuna Frata.
Din primele activități investigative, s-a constatat că pe corpul tânărului nu sunt evidențiate urme vizibile de violență, urmând a se stabili cauză exactă a decesului în urma examinării medico-legale. În cauză, polițiștii au demarat cercetări sub aspectul infracțiuni de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Crimă urmată de sinucidere? Tânără de 29 de ani, găsită moartă pe podea și un bărbat spânzurat în baie, în Turda

Bebeluș spânzurat de tatăl lui, la Alba Iulia. Amândoi au fost găsiți morți. Proprietarul apartamentului, care locuia la Turda, nu le-a dat polițiștilor acordul să spargă ușa.

Ultimele Stiri
abonare newsletter