Actualitate

Zboruri Cluj-Londra, ANULATE! Incendiu imens în parcarea Aeroportului Luton din Anglia. VIDEO

Un incendiu a izbucnit marți noaptea la parcare Aeroportului Londra Luton. Toate zborurile au fost anulate, inclusiv cele spre și dinspre Cluj.

Incendiu la parcarea Aeroportului Londra Luton, miercuri dimineață, 11 octombrie/ Foto: captură video X (fostul Twitter) -  Megh Updates Incendiu la parcarea Aeroportului Londra Luton, miercuri dimineață, 11 octombrie/ Foto: captură video X (fostul Twitter) - Megh Updates

 

 


Toate zborurile de pe Aeroportul Luton au fost suspendate până cel puțin după-amiaza, după ce un incendiu uriaș a izbucnit într-o parcare din terminal marți noaptea. Zborurile au fost oprite până la ora 15:00 BST, după ce incendiul de la mai multe etaje a făcut ca clădirea să sufere un „colaps structural semnificativ”, relatează BBC.

Până la 1.200 de vehicule din parcare ar putea fi distruse de flăcări, a spus pompierii. Patru pompieri și un membru al personalului aeroportului au fost transportați la spital, după ce au suferit efectele inhalării fumului.


Aeroportul a spus că prioritatea lor este sprijinirea serviciilor de urgență și a siguranței pasagerilor și personalului, motiv pentru care zborurile au fost suspendate.

Sute de oameni sunt acum blocați în Luton, fără modalități să ajungă acasă, mulți spunând că mașinile lor sunt în parcare.


Și în Cluj, dis de dimineață, oamenii se pregăteau de îmbarcare, iar la ora 6:15 trebuiau să zboare spre Londra. Din cauza incendiului, zborul s-a anulat.

De asemenea, și zborul W63302 London Luton, spre Cluj, de la ora 13:00 a fost suspendat, potrivit informațiilor de pe site-ul Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Instanța obligă GOTO să desființeze parcările amplasate prea aproape de terminalele Aeroportului. Ciceo: „Peste 100 de victime, în caz de explozie”

Zborul Cluj-Antalya, aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni, din cauza unor probleme tehnice

Ultimele Stiri
abonare newsletter