Actualitate

Filmul „Nuntă pe bani” al lui Mircea Bravo, în cinematografe! Bob Rădulescu: „Doar comedia și râsul bun ne mai salvează de nebunia lumii”

Filmul „Nuntă pe bani” realizat de Mircea Bravo și prietenii săi, în care au jucat și foarte mulți clujeni, a apărut în final în cinematografe.

Bogdan Bob Rădulescu îi cheamă pe oameni la cinema să vadă filmul „Nuntă pe bani” / Foto: captură video Bogdan Bob Rădulescu Facebook Bogdan Bob Rădulescu îi cheamă pe oameni la cinema să vadă filmul „Nuntă pe bani” / Foto: captură video Bogdan Bob Rădulescu Facebook

 

 


Mult așteptatul film „Nuntă pe bani” e în cinematografe. În urmă cu aproape o lună, Mircea Bravo a lansat trailer-ul filmului, iar multă lume s-a arătat nerăbdătoare să vadă întreaga comedie. Atunci, monitorulcj.ro a scris despre lansarea trailer-ului, iar Mircea Bravo ne-a răspuns într-un comentariu, pe o notă amuzantă: „Cred că a jucat jumate Clujul în film”.

Aproape că este adevărat. Când comediantul stabilit la Cluj încă punea la punct detaliile pentru film, a lansat un apel pentru clujeni și urmăritorii lor, precizând că „oricine poate să apară în film” și că vor deveni „vedete de cinema”.


Acum, filmul e gata. A fost lansat și apare în cinematografe, iar actorul Bogdan Bob Rădulescu îi îndeamna pe oameni să meargă să-l vizioneze, fiindcă el consideră că „în vremurile astea doar comedia și râsul bun ne mai salvează de nebunia lumii”:

„Suntem pe drum către Constanța împreună cu nuntașii din Nuntă pe bani - filmul, Bunica Lenuța din Chinteni, cu cea mai frumoasă mireasă a anului Alexandra Spătărelu, cu mirele inventiv și descurcăreț Mircea Bravo și cu prietenul Ilisuan Cristian, regizorul nunții. După bucuria întâlnirii de duminică seara de la Cluj și de aseară (luni, 9 octombrie - n.red) de la București, de astăzi începând, cea mai faină comedie a anului este în toate cinematografele din țară. Haideți să ne vedeți, că în vremurile astea doar comedia și râsul bun ne mai salvează de nebunia lumii”, a spus Bogdan Bob Rădulescu marți seara.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Filmul „Mirciulică”, locul 1 pe Netflix la o zi de la lansare! Comedia lui Mircea Bravo a avut un succes fabulos și în cinema

Bunica din Chinteni a primit trofeul Digital Diva. „Singurul influencer din online fără hate!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter