Actualitate

DJ-iță din Turda cu zeci de mii de followeri, găsită moartă pe o plajă din Mamaia. Fanii tinerei, mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare

Turdeanca Laura Roşca, cunoscută drept DJ Lalla şi urmărită de zeci de mii de oameni pe reţelele de socializare, a fost găsită moartă, joi, pe o plajă din Mamaia.

Tânăra găsită moartă în Mamaia/ Foto: Radio3Net Tânăra găsită moartă în Mamaia/ Foto: Radio3Net

 

 


Laura Roşca din Turda, în vârstă de 34 de ani, a fost identificată drept tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia

 


Tânăra a fost găsită fără viaţă, astăzi, pe plaja din Mamaia Nord, de câţiva turişti care se plimbau.

CITEȘTE ȘI:
Descoperire macabră pe plajă. O tânără a fost găsită moartă pe plaja din Mamaia Nord

Oamenii au sunat pentru a cere ajutor, însă era prea târziu pentru Laura. Medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.


Fanii și prietenii tinerei au trimis mesaje de condoleanțe pe paginile de socializare și multora nu le vine să creadă că DJ-ița nu mai trăiește.

„Nu vreau să cred că nu am putut să te salvăm”, „Dumnezeu să te ierte și să te odihnească!”, „Cuvintele în asemenea situații sunt de prisos! Drum bun în lumină, m-a rupt vestea asta!”, „Ne-ai rupt inima! Sper să fii mai bine acolo unde ești acum”, sunt câteva dintre mesajele lăsate de fani și prieteni.


„la data de 28 septembrie, în jurul orei 10.20, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.
Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență. În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor producerii evenimentului”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa. 

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care tânăra a murit, iar trupul neînsufleţit a fost transportat la morgă pentru necropsie, expertiză prin care medicii legişti vor stabili cauza exactă a morţii.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Tânăra judecătoare din Cluj găsită moartă în casă ar fi făcut supradoză de antidepresive cu somnifere

Femeie moartă după ce a fost lovită de trenul Cluj-Galați. Ar fi vorba de o sinucidere

abonare newsletter