Actualitate

Un tânăr din Cluj și-a făcut plantație de cannabis. A fost reținut de polițiști pentru trafic de droguri VIDEO

Un tânăr de 26 de ani a fost reținut de polițiști, în urma unor percheziții domiciliare în Gherla, pentru trafic de droguri. Acesta și-a făcut o plantație de cannabis, pe care o recolta în scopuri comerciale.

Tânăr din Cluj, reținut pentru trafic de cannabis/Foto: IPJ Cluj Tânăr din Cluj, reținut pentru trafic de cannabis/Foto: IPJ Cluj

 

 


Joi, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au pus în aplicare mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Gherla și în comuna Fizeșu Gherlii, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

 


„Din cercetările desfășurate a rezultat faptul că, pe parcursul anului 2023, un tânăr, de 26 de ani, din județul Cluj, ar fi înființat o cultură de canabis, pe care ulterior ar fi recoltat-o”, informează IPJ Cluj. 

În urma perchezițiilor efectuate, au fost descoperite peste 220 de grame de canabis, precum și alte mijloace de probă.


În baza probatoriului administrat, procurorii  D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de tânărul de 26 de ani.

În cursul zilei de vineri, Tribunalului Cluj a dispus arestarea preventivă, a bănuitului, pentru 30 de zile.


Potrivit sursei citate, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Percheziții în Cluj și alte județe din țară, la un grup infracțional organizat specializat în trafic de droguri. Comercializau substanțe psihoactive în zona școlilor.

abonare newsletter