Actualitate

Alertă falsă de incendiu la spitalul din Huedin! Fumul a pornit de la țigările aruncate în canalizare

Pompierii au intervenit sâmbătă la spitalul din Huedin, în urma unei alerte de incendiu, care s-a dovedit a fi falsă.

Au aruncat țigările în canalizare și au speriat un spital întreg / Foto: ISU Cluj Au aruncat țigările în canalizare și au speriat un spital întreg / Foto: ISU Cluj

 

 


Prostia și neglinjența unora a speriat un spital întreg. Degajările de fum semnalate au pornit, cel mai probabil, de la țigări aruncate în canalizare, potrivit ISU Cluj.

 


Trei pacienți au fost mutați din salon, preventiv:

„Pompierii de la Detașamentul Huedin au fost solicitați să intervină la Spitalul Orășenesc Huedin, unde s-au raportat degajări de fum la nivelul canalizării și a tubulaturii de aerisire. Ajunse de urgență la fața locului, echipajele noastre au constatat faptul că degajările de fum s-au produs, cel mai probabil, din cauza unei țigări aruncate în canalizare. Drept urmare, nu s-a confirmat vreun incendiu, zona fiind verificată de către pompieri. Anterior, până la sosirea noastră, personalul medical a reacționat prompt și a mutat trei pacienți într-un alt salon. Din fericire, nu au existat alte probleme. Am intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă”, a transmis ISU Cluj. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Imagini incredibile. Așa arăta Clujul în timpul furtunii de vineri seara! S-a RUPT CERUL. VIDEO

Pasajul de sub podul din Mărăști, inundat. Trei șoferi și-au „pierdut” mașinile acolo

abonare newsletter