Actualitate

Accident cu trei mașini, pe Calea Someșeni. O tânără de 20 de ani a ajuns la spital - FOTO

Un accident a avut loc joi după-amiază pe Calea Someșeni din municipiul Cluj-Napoca. Două mașini și o autoutilitară, implicate.

Accident cu trei mașini, pe Calea Someșeni. FOTO: ISU Cluj Accident cu trei mașini, pe Calea Someșeni. FOTO: ISU Cluj

 

 


Două autospeciale ale ISU Cluj și un echipaj SAJ au intervenit la un accident rutier petrecut pe Calea Someșeni din municipiul Cluj-Napoca. Două mașini și o autoutilitară au fost implicate. 

 


Accident cu trei mașini, pe Calea Someșeni. FOTO: ISU Cluj

O tânără de 20 de ani, care și-ar fi rupt mâna, a fost transportată la spital.

„ Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut pe Calea Someșeni din municipiul Cluj-Napoca. La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ, unde au găsit o autoutilitară și două autoturisme avariate.  O tânără, în vârstă de aproximativ 20 de ani, cu suspiciune de fractură la un membru superior, a fost extrasă de pompieri din interiorul unui autoturism și a fost predată echipajului SAJ pentru transfer la spital. Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri specifice pentru siguranța persoanelor implicate în accident”, a transmis ISU Cluj.


Accident cu trei mașini, pe Calea Someșeni. FOTO: ISU Cluj

 

„La data de 31 august, în jurul orei 18.45, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs pe Calea Someșeni din Cluj-Napoca. Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un tânăr, de 20 de ani, care circula cu autoturismul înspre centrul municipiului, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară aflată în fața sa, care a fost proiectată într-un alt autoturism.În urma evenimentului, o pasageră de 20 de ani, aflată în autoturismul condus de tânărul de 20 de ani, a fost transportată la o unitate medicală. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Clujean cu o alcoolemie de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, accident în Mărăști. Șoferul a fost reținut de polițiști

Ultimele Stiri
abonare newsletter