Actualitate

„Zile de foc” în toată țara. Cum va fi vremea în Cluj-Napoca?

Weekend-ul se anunță unul canicular pentru întreaga țară, iar maximele vor depăși 37 de grade Celsius. Vezi cum va fi vremea în Cluj-Napoca.

Valul de căldură se intensifică în toată țara, inclusiv Cluj/ Foto: Emil Boc - Facebook Valul de căldură se intensifică în toată țara, inclusiv Cluj/ Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


Administraţia Naţională de Meteorologie a emis noi atenționări Cod galben de disconfort termic ridicat în toată țara începând cu 26 august până pe 27 august

 


Potrivit meteorologilor, valul de căldură se va extinde și intensifica în toată țara. Disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități îndeosebi în zonele de câmpie și podiș. Temperaturile maxime se vor situa în general între 33 și 37 de grade, iar minimele se vor încadra între 17 și 22 de grade.

„Valul de căldură se va menține în majoritatea zonelor țării și în zilele următoare”, a adăugat ANM.


Cum va fi vremea în Cluj-Napoca

Sâmbătă, 26 august, vremea va fi deosebit de caldă. Maxima zilei va ajunge la 33 de grade Celsius, în timp ce minima se va afla în jurul valorii de 16 grade Celsius.

Duminică, 27 august, soarele va străluci cu putere pe tot parcursul zilei, iar șansele de precipitații vor fi reduse. Temperaturile pe timpul zilei vor fi de 34 de grade Celsius. În timp ce minima va fi de 17 grade Celsius.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incendiile de vegetaţie din Grecia s-au domolit după ce au făcut ravagii aproape două săptămâni

Furtuna a făcut ravagii! Acoperișuri smulse de vânt și și copaci căzuți pe drumuri, în localități din Cluj. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter