Actualitate

Cetățean străin, depistat cu droguri pe aeroport

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, cetățean străin, a fost depistat pe Aeroportul Cluj având ascunse în bagajele personale, diferite cantităţi de substanţe interzise, susceptibile a fi droguri de mare risc și pe care intenţiona să le scoată din România.

Captură de droguri pe Aeroportul Cluj. Foto: Poliția de Frontieră Captură de droguri pe Aeroportul Cluj. Foto: Poliția de Frontieră

 

În data de 6 august, la Punctul de Trecere al Frontierei Aeroport Cluj-Napoca s-a prezentat pentru a ieși din ţară, cu o cursă în direcția Roma, un bărbat, cetățean străin, în vârstă de 35 de ani.   


„În cadrul primelor cercetări, bărbatul în cauză a declarat că fusese în vizită în ţara noastră, iar substanțele erau pentru consum propriu. Persoana respectivă a fost selectată în vederea efectuării unui control amănunţit asupra bagajelor lui. Astfel, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse în bagajul de mână, mai multe tipuri de substanţe interzise: șapte țigări confecționate artizanal de culoare verde olive cu miros puternic înțepător, șaptesprezece pastile de diferite culori și un dispozitiv cu urme de praf pulverulent în interior”, spun polițiștii de frontieră. 

Bărbatul a declarat că a fost în vizită în ţara noastră, iar substanţele descoperite de către poliţiştii de frontieră erau pentru consum propriu.   


Substanţele respective vor fi trimise spre expertizare la laboratorul de specialitate.

„Sunt efectuate cercetări sub coordonarea unui procuror DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de «introducerea sau scoaterea din ţară, precum şi importul ori exportul de droguri de risc, fără drept»,la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun”, mai spun oamenii legii.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Dealer de droguri, prins în flagrant la Untold. Vindea droguri de mare risc tinerilor. FOTO

Polițist arestat pentru luare de mită. Oferea informații despre anchete traficanților de droguri

Bilanț după prima zi de UNTOLD: 34 de tineri nu au fost lăsați să intre pentru că aveau droguri

Ultimele Stiri
abonare newsletter