Actualitate

Drogat la volan, în centrul Clujului. Tânărul a fugit de Poliție, dar a fost încătușat

Un tânăr de 28 de ani, din Polonia, a fost prins drogat la volan, în centrul municipiului Cluj-Napoca.

Filtre rutiere pe străzile din Cluj-Napoca, în contextul desfășurării festivalului Untold/Foto: IPJ Cluj Filtre rutiere pe străzile din Cluj-Napoca, în contextul desfășurării festivalului Untold/Foto: IPJ Cluj

 

 


Cetățeanul polonez, oprit sâmbătă seară de polițiști în Piața Unirii, consumase substanțe psihoactive, iar după rezultatul pozitiv la Drugtest, acesta a fugit de echipajul de Poliție, fiind prins și încătușat pe o altă stradă. 

 


„La data de 5 iulie, în jurul orei 21.45, polițiștii au interceptat în trafic  pentru verificări, în Piața Unirii din Cluj-Napoca, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 28 de ani, cetățean polonez.

La testarea cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive a fost înregistrat rezultat pozitiv. În acel moment bărbatul ar fi încercat să se sustragă cercetărilor, fugind de la fața locului, fiind interceptat în scurt timp și încătușat de către polițiști”, informează IPJ Cluj.  


Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru a-i fi prelevate mostre biologice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


CITEȘTE ȘI: 
Dealer de droguri, prins în flagrant la Untold. Vindea droguri de mare risc tinerilor. FOTO

Poliția a efectuat o serie de filtre rutiere pe străzile municipiului, dar și pe drumurile din județul Cluj, în contextul desfășurării festivalului Untold. În consecință, au fost întocmite mai multe dosare penale pentru conducere a unui vehicul sub influența substanțelor interzise, iar alți șoferi au rămas fără permis. 

De joi, 3 august, Cluj-Napoca găzduiește cea de-a 8-a ediție a festivalului Untold, care aduce peste 250 de artiști naționali și internaționali de top și zeci de mii de fani din România și din întreaga lume.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Filtre rutiere pe drumurile din Cluj, de Untold. S-a lăsat cu dosare penale pentru șoferii drogați și permise reținute

Dealer de droguri, prins în flagrant la Untold. Vindea droguri de mare risc tinerilor. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter