Actualitate

Un nou val de căldură în România, cu temperaturi de până la 37 de grade. Cum va fi vremea în Cluj?

Meteorologii anunță o săptămână cu temperaturi ridicate și disconfort termic accentuat. Temperaturile extreme vor fi însoțite de ploi torențiale și vijelii. Vezi cum va fi vremea în Cluj.

Un nou val de caniculă în România/Foto: Emil Boc Facebook.com Un nou val de caniculă în România/Foto: Emil Boc Facebook.com

 

 


Se anunță o săptămână „de foc” pentru România, cu temperaturi ce pot atinge 40 de grade Celsiul în sudul țării. Vremea caniculară se menține și în această săptămână când este așteptat un nou val de căldură. Cele mai ridicate temperaturi sunt așteptate pentru zilele de marți și miercuri. 

 


Astfel, dacă luni, temperaturile vor mai scădea ușor, iar maxima zilei va atinge 37 de grade Celsius, de marți temperaturile cresc iar și vor depăși 40 de grade în special în sudul țării.

În săptămâna 24 iulie – 31 iulie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile extracarpatice, mai ales în zonele sudice.


Vremea în Cluj

Luni, maxima zilei va tinge în Cluj 31 de grade Celsius, însă temperaturile resimțite ar putea fi și de 35 de grade Celsius. Vremea va fi predominant însorită. Spre seară local sunt prognozate furtuni și vreme instabilă, iar pe timpul nopții, temperatura va coborî la 18 grade Celsius.

Marți, temperaturile vor mai urca puțin spre 33 de grade Celsius, iar disconfortul termic se va accentua. De asemenea, pe timpul nopții temperaturile vor crește. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un nou val de căldură peste România. Cum va fi vremea în Cluj?

abonare newsletter