Actualitate

Firmă de curierat din Cluj, prădată de propriul angajat. Un tânăr de 18 ani a fost reținut de polițiști

Un angajat al unei firme de curierat din Cluj a cauzat un prejudiciu de câteva mii de lei, după ce ar fi furat sistematic diferite bunuri. Hoțul a fost reținut de oamenii legii.

Tânăr reținut pentru furt calificat. A sustras bunuri de la firma la care lucra/Foto: pixabay.com Tânăr reținut pentru furt calificat. A sustras bunuri de la firma la care lucra/Foto: pixabay.com

 

 


Marți, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Cluj-Napoca au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de furt calificat.

 


Un tânăr de 18 ani a fost reținut pentru 24 de ore.

„Din cercetările derulate de polițiștii de investigații criminale a Secției 7 Poliție Cluj-Napoca a reieșit faptul că de la începutul anului 2023 și până în prezent, tânărul de 18 ani, împreună cu alte persoane bănuite, în cadrul activităților de manipulare a coletelor ar fi sustras diferite bunuri, cauzând operatorului de servicii de curierat un prejudiciu în valoare de aproximativ 8.000 de lei, recuperat parțial de polițiști până în prezent”, informează IPJ Cluj. 


În cadrul percheziției au fost identificate și ridicate mai multe bunuri care fac obiectul cercetărilor.

În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Trei tineri, prinși în timp ce furau cabluri de internet în centrul Clujului. Au fost reținuți de polițiști  

Ultimele Stiri
abonare newsletter