Actualitate

Un bărbat de 52 de ani a murit la Băile Cojocna. Se fac cercetări pentru ucidere din culpă

Un bărbat din Cojocna și-a pierdut viața duminică, după ce i s-a făcut rău la Băile Cojocna. Nu a răsuns manevrelor de resuscitare.

Un bărbat a murit la Băile Cojocna. Foto: Facebook - Băile Cojocna Un bărbat a murit la Băile Cojocna. Foto: Facebook - Băile Cojocna

 

 


Un bărbat din Cojocna, în vârstă de 52 de ani, a decedat duminică în timp ce se afla la băile din comună. Un angajat SMURD aflat în timpul liber i-a acordat manevre de resuscitare până la venirea ambulanței, dar din păcate bărbatul nu a putut fi salvat.

 


Potrivit Inspectoratului de Poliție Județeană Cluj, bărbatul a fost găsit inconștient, moment în care martorii au solicitat intervenția unui echipaj SMURD. Până la sosirea echipajului, un lucrătorSMURD aflat în timpul liber i-a acordat manevre de resuscitare, dar din păcate bărbatul nu a putut fi salvat. 

„A fost solicitat un echipaj SMURD la băile Cojocna pentru un bărbat căzut în bazin. Persoana a fost preluată de către echipajul SMURD și a fost transportată la spital”, a transmis ISU Cluj.


În cele din urmă, a fost pronunțat decesul.

Potrivit IPJ Cluj, cauza probabil a decesului este înecul. În cauză se desfășoară cercetări pentru ucidere din culpă.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Sătmărean dispărut, găsit mort în lacul Someșul Cald, în județul Cluj

abonare newsletter