Actualitate

EXPLOZIE la o casă din Băița, județul Cluj. Două persoane, în atac de panică

Pompierii au intervenit duminică dimineață la o explozie care a avut loc în localitatea Băița.

Explozie la o casă din localitatea Băița, județul Cluj. FOTO: ISU Cluj Explozie la o casă din localitatea Băița, județul Cluj. FOTO: ISU Cluj

 

 


UPDATE 15.29. „Cercetările preliminare au arătat faptul că explozia a fost provocată, cel mai probabil, de o defecțiune la un boiler electric, sub presiune”, a transmis ISU Cluj.

 


Știrea inițială:

Explozie la o casă din localitatea Băița, județul Cluj. Două persoane s-au autoevacuat, suferind atacuri de panică.


Din fericire, explozia nu a fost urmată de incendiu și nu au fost persoane rănite. 

Explozie la o casă din localitatea Băița, județul Cluj. FOTO: ISU Cluj

„Pompierii de la Detașamentul Dej au fost solicitați să intervină în localitatea Băița unde s-a produs o explozie, neurmată de incendiu. Din primele informații, două persoane au reușit să se autoevacueze din casă. Se deplasează la fața locului două autospeciale, o ambulanță SMURD, precum și SVSU Gherla. Forțele au ajuns la locul solicitării. Potrivit informațiilor comunicate până acum, cele două persoane au suferit atac de panică. O femeie de aproximativ 20 de ani și un bărbat de aproximativ 55 de ani sunt evaluați de către echipajele medicale. Din fericire, aceștia nu prezintă afecțiuni grave. Cauza este în curs de cercetare. Potrivit informațiilor primite până acum, cele două persoane nu vor fi transportate la spital”, a transmis ISU Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CRIMĂ la Mănăstireni. Femeie de 73 de ani, găsită moartă. Ucigașul este căutat de polițiști

abonare newsletter