Actualitate

Șoferii clujeni, tot mai ghinioniști. Copac căzut peste o mașină în zona Iulius Mall. FOTO

Un copac a căzut peste o mașină în apropiere de Iulius Mall, pe strada Valeriu Bologa.

Copac căzut peste mașină în zona Iulius Mall / Foto: Info Trafic Cluj-Napoca Copac căzut peste mașină în zona Iulius Mall / Foto: Info Trafic Cluj-Napoca

 

 


Un internaut a anunțat pe grupul Info Trafic Cluj-Napoca un incident produs, cel mai probabil, în urma ploilor de noaptea trecută.

 


Un copac s-a rupt și a căzut peste o mașină aproape de intrarea în parcarea Iulius Mall, pe strada Valeriu Bologa.

Incidentul nu a fost semnalat pompierilor, însă aceștia au intervenit în cursul nopții în zona Dejului, la trei curți puțin inundate și la o curte din Huedin, tot așa, puțin inundată.


Ghinionul șoferilor din Cluj, însă, pare că se intensifică. La fiecare ploaie puțin mai puternică se întâmplă un incident similar ca cel de pe strada Valeriu Bologa. 

Chiar în urmă cu o săptămână pompierii au fost solicitați să intervină la doi copaci căzuți peste mașini în Cluj-Napoca. În cazul unui pom căzut peste mașină în municipiu, trecătorii s-au pus pe cules cireșe și au ignorat pagubele făcute de incidentul neplăcut.


De asemenea, Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod portocaliu pentru județul Cluj, de ploi torențiale, fulgere, vijelii și posibil grindină. Avertizarea este valabilă de sâmbătă de la ora 14:00 până duminică dimineața, așa că aveți grijă unde vă parcați mașinile în această seară.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Copac căzut peste o mașină în Grigorescu, stâlp pus la pământ și trafic blocat spre Tarnița! FOTO

Copac căzut peste o mașină în centrul Clujului

Dezastru în urma furtunii la Cluj. Copac căzut pe o mașină în Mănăștur, garaj inundat pe Rosetti

Ultimele Stiri
abonare newsletter