Actualitate

Copac căzut peste o mașină în Grigorescu, stâlp pus la pământ și trafic blocat spre Tarnița! FOTO

Un copac a căzut peste o mașină, sâmbătă după amiaza, în jurul orei 15:48, lângă magazinul Profi din Grigorescu. Clujul se află sub avertizare de cod galben de furtună.

sursă foto Facebook Info Trafic Cluj-Napoca sursă foto Facebook Info Trafic Cluj-Napoca

 

„În urma fenomenelor meteo au fost înregistrate două solicitări privind înlăturarea arborilor și a unui stâlp doborâți de vânt, pe străzile Fântânele și Splaiul Independenței, precum și pe carosabilul din apropierea Lacului Tarnița. Nu au fost persoane care să solicite consult medical în urma acestor evenimente, un singur autoturism a fost avariat pe strada Fântânele, iar traficul este blocat pe drumul din apropierea lacului Tarnița”, transmite ISU Cluj.


Administraţia Naţională de Meteorologie a emis sâmbătă după-amiaza atenţionări nowcasting de furtună pentru localităţi din judeţele Alba, Sibiu, Arad, Cluj şi Bihor, valabile pe parcursul următoarei ore.

Potrivit meteorologilor, se vor semnala descărcări electrice, intensificări ale vântului, grindină de dimensiuni mici, averse care local vor acumula 15-20 l/mp, intensificări ale vântului / vijelie.


Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mesaje Ro-Alert, emise în comuna Chiuiești, Cluj! COD PORTOCALIU de furtună și grindină

Furtuna a făcut RAVAGII în județul Cluj! Copaci căzuți, case inundate și mai mulți stâlpi de curent au fost afectați. FOTO

Mesaje Ro-Alert, emise în Cluj! COD PORTOCALIU de furtună: „Luați măsuri de protecție!”

abonare newsletter