Actualitate

Panică în cartierul Andrei Mureșanu! Fetiță de 4 ani, blocată din greșeală într-o mașină

Pompierii au intervenit în cartierul Andrei Mureșanu pentru a debloca o mașină în care se afla o fetiță de 4 ani.

Pompierii au intervenit pe strada Alverna pentru a ajuta un copil blocat în mașină / Foto: ISU Cluj - Facebook Pompierii au intervenit pe strada Alverna pentru a ajuta un copil blocat în mașină / Foto: ISU Cluj - Facebook

 

 


Incidentul s-a petrecut pe strada Alverna.

 


Potrivit pompierilor, fetița a fost „blocată accidental”:

„Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit în urmă cu puține momente pentru a debloca un copil aflat într-un autoturism pe strada Alverna. Mai exact, a fost vorba despre o minoră de 4 ani, blocată accidental. Din informațiile primite până acum, copila nu are nevoie de îngrijiri medicale”, a transmis ISU Cluj.


O situație similară a mai avut loc recent, la finalul lunii mai, pe strada Marinescu din Cluj-Napoca. Un copil a fost blocat accidental într-o mașină când mama acestuia a coborât din autoturism, dar a uitat cheia în contact.

La fața locului au intervenit pompierii și o persoană specializată în yale auto, iar copilul a fost scos în siguranță din mașină.


Acestea au fost cazuri fericite, însă părinții trebuie să fie mai atenți. Dacă temperaturile erau mai ridicate sau în cazul caniculei, o tragedie putea să aibă loc dacă un copil ar rămâne mai mult timp blocat într-o mașină.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Copil de 7 ani, lovit în plin de o mașină pe trecerea de pietoni, în Cluj-Napoca. Minorul, transportat la spital

„Copiii se strecoară printre mașinile care circulă” ca să ajungă la școală. Pe Aleea Borsec nu există trotuar

Ultimele Stiri
abonare newsletter