Actualitate

Minorii dispăruți de la Pata Rât au fost găsiți în județul Teleorman, la sute de kilometri de casă!

Cei doi minori de 14, respectiv 15 ani, dispăruți încă de sâmbătă de la Pata Rât, au fost depistat pe raza județului Teleorman.

Lăcătuș Averescu și Covaci Gheorghe. Foto 1 arhivă familie, foto 2 IPJ Cluj Lăcătuș Averescu și Covaci Gheorghe. Foto 1 arhivă familie, foto 2 IPJ Cluj

 

„În cursul acestei seri, 11 iunie, în urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiști, cei doi minori, în vârstă de 14 și 15 ani, plecați voluntar la data de 10 iunie, au fost depistați în județul Teleorman. Polițiști urmează să stabilească toate împrejurările referitoare la plecarea voluntară a acestora”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.


CITEȘTE ȘI: I-ați văzut? Doi minori de la Pata Rât au dispărut!

Reamintim că la data de 10 iunie, în jurul orei 20.20 polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați despre faptul că minorii Covaci Gheorghe, în vârstă de 14 de ani, și Lăcătuș Averescu, în vârstă de 15 ani, ar fi plecat voluntar la data de 10 iunie, în intervalul orar 14.00 – 17.00, din zona PataRât, din apropierea localității Pata, comuna Apahida, și nu au mai revenit.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

158 de persoane se mută din Pata Rât! Primăria a cumpărat 31 de locuințe în Cluj-Napoca și în zona metropolitană

O șansă la educație pentru copiii de la Pata Rât. „Mini” grădiniță construită în două containere

Primăria a aprobat sprijinul financiar pentru realizarea a două grădinițe tip-container la Pata Rât. Boc: „Obiectivul este să înlăturăm din calea copiilor obstacolele de a-și împlini potențialul educațional”

Ultimele Stiri
abonare newsletter