Actualitate

Bărbat de 68 de ani, lovit de mașină pe trecerea de pietoni pe strada Dunării din Cluj-Napoca. Victima e la spital

Un accident rutier a avut loc luni pe strada Dunării din Cluj-Napoca. Un bărbat a fost lovit de mașină pe trecerea de pietoni.

Accident pe strada Dunării din Cluj-Napoca / Foto: Info Trafic Cluj-Napoca Accident pe strada Dunării din Cluj-Napoca / Foto: Info Trafic Cluj-Napoca

 

 


Pietonul a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, așa că a fost transportat la spital.

 


„La data de 6 iunie a.c, în jurul orei 17.10, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs pe strada Dunării din Cluj-Napoca. Conform primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea autoturismul înspre cartierul Someșeni ar fi surprins și accidentat un bărbat, în vârstă de 68 de ani, din Cluj-Napoca, care se afla în traversarea regulamentară a părții carosabile, pe trecerea de pietoni.

În urma evenimentului, pietonul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru mai multe investigații. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții IPJ Cluj.


Victima a fost transportată în stare de conștiență la UPU de ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă, potrivit reprezentanților ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Polițiștii care au împușcat un agresor la Cluj, asaltați de 60 de persoane de etnie rromă: „Violențe și asupra medicilor, o mașină de poliție distrusă”

Tânăr aflat la furat de lemne, împușcat de polițiști în jud. Cluj! Încerca să fure și pistolul. Care e starea lui?

abonare newsletter