Actualitate

Drifturi ilegale în miez de noapte pe Valea Chintăului. Amenzi de 13.000 de lei și 11 numere de înmatriculare reținute

Mai mulți iubitori de adrenalină pe patru roți s-au întâlnit joi seară în zona Valea Chintăului, în proximitatea Centrului Regional de Excelență pentru Industrii Creative. Polițiștii le-au spart distracția și au împărțit amenzi.

Mai mulți iubitori de adrenalină pe patru roți s-au întâlnit joi seară în zona Valea Chintăului, în proximitatea Centrului Regional de Excelență pentru Industrii Creative/ Foto: depositphotos.com Mai mulți iubitori de adrenalină pe patru roți s-au întâlnit joi seară în zona Valea Chintăului, în proximitatea Centrului Regional de Excelență pentru Industrii Creative/ Foto: depositphotos.com

 

 


Mai mulți iubitori de adrenalină pe patru roți s-au întâlnit joi seară în zona Valea Chintăului, în proximitatea Centrului Regional de Excelență pentru Industrii Creative.

 


Polițiștii clujeni alături de R.A.R Cluj au „spart” distracția tinerilor și au împărțit amenzi în valoare de 13.000 de lei.

De asemenea, au reținut 11 numere de înmatriculare.


„În cursul nopții de ieri 25/26 mai a.c. polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au continuat activitățile pe linie rutieră pentru depistarea conducătorilor auto care se abat de la normele legislative, în vederea prevenirii și combaterii evenimentelor negative cauzate de indisciplină în trafic.

Astfel, polițiștii Biroului Rutier și cei ai Secției 1 Poliție Cluj-Napoca, cu sprijinul specialiștilor din cadrul R.A.R. Cluj, dar și a polițiștilor locali clujeni, au desfășurat o acțiune punctuală în municipiul Cluj-Napoca, în zona Valea Chintăului, în proximitatea Centrului Regional de Excelență pentru Industrii Creative.


Polițiștii au verificat 40 de autovehicule, fiind aplicate 26 de sancțiuni contravenționale, în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002, în valoare totală de aproximativ 13.000 de lei.

De asemenea, pentru neregulile privind starea tehnică a autovehiculelor a fost dispusă reținerea a 11 certificate de înmatriculare.


În acest context, polițiștii vor continua activitățile de prevenire și combatere a evenimentelor negative în zona respectivă, cu implicarea celorlalte structuri și cu sprijinul de specialitate al personalului R.A.R. Cluj”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Curier amendat pentru drifturi într-un sens giratoriu din Cluj. Polițiști: „Din motive de «conducere agresivă», comanda dumneavoastră va întârzia”. VIDEO

Șoferul unui BMW, căutat de polițiști după ce a făcut drifturi și a intrat în panoul unei benzinării. Cum i-a păcălit pe agenți

Ultimele Stiri
abonare newsletter