Actualitate

Tânărul care s-a ARUNCAT de pe un bloc din Mănăștur, în STARE CRITICĂ. Acesta va fi operat

Tânărul care s-a aruncat duminică de pe un bloc din Mănăștur se află în stare critică la spital. Acesta urmează să fie operat.

Tânărul care s-a aruncat duminică de pe un bloc din Mănăștur se află în stare critică la spital/ Foto: pixabay.com Tânărul care s-a aruncat duminică de pe un bloc din Mănăștur se află în stare critică la spital/ Foto: pixabay.com

 

 


Un tânăr s-a aruncat, duminică, de pe un bloc, după a ce a amenințat că va face acest lucru.

 


Din fericire, tânărul a supraviețuit, însă a suferit multiple traumatisme. Salvatorii de la ISU Cluj l-au transportat la spital, deși tânărul nu era cooperant.

Tânărul a fost evaluat în Unitatea de Primiri Urgențe, iar în momentul de față se află în stare critică la compartimentul de terapie intensivă neurochirurgie, pentru monitorizare și îngrijiri de specialitate. Luni, 15 mai, victima a fost supus unor noi investigații, fiind programat la operație pentru fixarea coloanei.


„Pacientul prezintă traumatisme la nivel cervical și toracic, cu arii extinse de contuzie pulmonară. A fost evaluat în Unitatea de Primiri Urgențe, iar în momentul de față se află în stare critică la compartimentul de terapie intensivă neurochirurgie, pentru monitorizare și îngrijiri de specialitate. Astăzi (luni-n.red.), pacientul a fost supus unor noi investigații imagistice pentru o evaluarea mai exactă a stării, urmând să se intervină chirurgical pentru fixarea coloanei vertebrale”, a declarat pentru monitorulcj.ro Doru Danciu, responsabilul de comunicare al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un tânăr s-a ARUNCAT de pe un bloc din Mănăștur, duminică! A fost dus de urgență la spital. Nu era cooperant

Tentativă de sinucidere pe Plopilor. O femeie a amenințat că se aruncă de la etaj

Ultimele Stiri
abonare newsletter