Actualitate

Biciclist lovit de mașină în Turda, preluat de ambulanță! Șoferul a consumat alcool înainte

Un biciclist a fost lovit de un ansamblu de vehicule când acesta ar fi virat brusc, în Turda, pe trecerea de pietoni. Victima a ajuns la spital.

Accident cu un biciclist lovit / Foto: depositphotos.com Accident cu un biciclist lovit / Foto: depositphotos.com

 

 


Testarea cu aparatul etilotest a șoferului a ieșit pozitivă, însă nu cu un grad de alcoolemie ridicat. Polițiștii susțin că biciclistul ar fi „virat brusc” pe trecerea de pietoni când a fost lovit de mașină:

 


„Accident rutier produs în jurul orei 07.50, pe strada Gh. Barițiu, din municipiul Turda. Din primele verificări efectuate a rezultat faptul că un biciclist, în vârstă de 53 de ani, care se deplasa pe trotuar în direcția municipiului Câmpia Turzii, ar fi virat brusc, pe trecerea pentru pietoni, aflându-se pe bicicletă, fiind acroșat de un ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 42 de ani.

Biciclistul a fost transportat la o unitate medicală, testarea acestuia cu aparatul etilotest indicând rezultat negativ Testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,17 mg.l alcool pur în aerul expirat”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

 


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Percheziții la traficanții de droguri din Cluj. Vindeau substanțe psihoactive minorilor

Polițiștii locali ar putea fi obligați să învețe limba maghiară. Străinii nu reușesc să se înțeleagă cu oamenii legii

abonare newsletter