Actualitate

Accident groaznic cu trei mașini și o motocicletă în județul Cluj! FOTO

Trei mașini și o motocicletă au fost implicate într-un accident de circulație, sâmbătă, în apropiere de localitatea Buru. La fața locului, pompierii au găsit un bărbat întins pe carosabil!

 

Pompierii din Turda au intervenit, sâmbătă, cu o autospecială dotată cu echipamente de descarcerare la un accident rutier petrecut pe DN 75.


„La fața locului pompierii au găsit trei autoturisme și o motocicletă avariate, precum și un bărbat, în vârstă de aproximativ 40 de ani întins pe carosabil. Acesta era în stare de conștiență, era cooperant, și prezenta mai multe traumatisme. Pompierii i-au acordat primul ajutor calificat bărbatului, iar apoi l-au predat echipajului SAJ pentru a fi transportat la spital. Totodată, au fost asigurate la locul accidentului măsuri de prevenire a incendiilor prin deconectarea bateriilor și înlăturarea scurgerilor de combustibil de pe carosabil”, transmite ISU Cluj.

La data de 29 aprilie, în jurul orei 10.00, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN 75.


„Din primele cercetări a reieșit faptul că o femeie în vârstă 31 de ani, care în timp ce conducea autoturismul dinspre municipiului Turda, ar fi efectuat un viraj la stânga pentru a pătrunde pe DJ 107 M, moment în care a acroșat o motocicletă condusă de un bărbat în vârstă de 46 de ani. În urma impactului, motocicleta a fost proiectată într-un alt autoturism, care circula dinspre municipiul Turda. Motociclistul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, transmite IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„Pădurea Clujenilor” uscată de nepăsare. „Luați-vă maceta să vă faceți drum printre buruieni”

Clujeancă: „Drumul dinspre Luna de Sus spre Buru pare dintr-un film SF” VIDEO

Accident între două autocare pline cu minori la Sibiu! UPDATE: 34 de copii ajung la spital! VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter