Actualitate

Clujeancă: „Drumul dinspre Luna de Sus spre Buru pare dintr-un film SF” VIDEO

O clujeancă a ieșit în acest weekend să se relaxeze într-un sat de lângă Cluj-Napoca. Starea drumului a șocat-o.

Clujeanca spune că ea consideră ca drumul județean 107M Luna de Sus-Săvădisla-Băișoar-Iara-Buru este o „bătaie de joc” din partea autorităților.

"Weekend. Drumul județean 107M Luna de Sus - Săvădisla - Băișoara - Iara - Buru. Sau invers, că începi de la Buru, că vrei să ieși frumos la Lună. Niciun indicator nu te avertizează. Știi că drumul nu e grozav, n-ai așteptări mari. Doar că de la un moment dat ai impresia, că ai dat într-un science-fiction, după o apocalipsă sau după erupția brutală a vreunui vulcan-gigant. Peste tot în jur vegetația e acoperită de praf, nu se vede nimic verde, crezi că e cenușă vulcanică. Cică se asfaltează. Pe când te ia valul și apeși accelerația, hop, dai de vreun petic sau de vreun pod, unde e work in progress.


Măi oameni buni, stimați domni și doamne, da, da, voi ăia responsabili cu bunul mers al lucrurilor, CE faceți cu DRUMURILE NOASTRE?! Vă bateți joc de ele. Și, după ce, în final, ieși din filmul apocaliptic și ajungi la drumul principal, te întâmpină (ironia sorții, ai îndrăzni, să spui) un panou drăguț cu Dan Barna, "Fericiți în România". Acuma, ce să mai și zici, ești cel mai fericit prăfuit din lume. Tu, ca un corporatist care se respectă, ieși și tu în weekend, să îți clătești ochii, să te aerisești, să iei aer curat, să te petreci, să te faci praf, vorba aia. De fapt, ajungi la concluzia, că te-ai făcut praf la propriu. Bine că nu te-ai spălat pe cap înainte.

Așadar, ATENȚIE ȘOFERI, NU CIRCULAȚI pe acest drum decât dacă vă este musai sau numai dacă doriți să vă faceți praf, și pe voi, și mașinile. Numa' zic”, a transmis Izabella Șaramet.


Deputatul Horia Nasra a atras atenția asupra stării acestui drum încă de la începtul acestui ani.


"Încet dar sigur DJ 107 M (Luna de Sus -Săvădisla - Băișoara - Iara) se transformă într-un cimitir de mașini", a spus Nasra.

"În mai multe rânduri i-am semnalat lui Alin Tișe această problemă, o lipsă de respect față de locuitorii din zonă care tranzitează zilnic drumul. Mai mult decât atât, la o simplă ninsoare, drumul este și mai greu de parcurs iar deszăpezirea carosabilului lăsată la voia naturii, topirea zăpezii și dezghețul fiind infinit mai eficiente decât intervenția celor îndrituiți și plătiți pentru acest serviciu. În acest an, domnule Alin Tișe, chiar ați reușit performanța să enervați și să nemulțumiți turiștii din Băișoara și Muntele Băișorii...", a transmis liderul PSD Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter