Actualitate

Descoperire macabră în Turda! Un fiu și-a găsit tatăl spânzurat de țeava de gaz

Un bătrân în vârstă de 71 de ani a fost găsit, luni dimineață, spânzurat de o țeavă de gaz din propria locuință din municipiul Turda. Descoperirea macabră a fost făcută de propriul fiu.

Un bătrân în vârstă de 71 de ani a fost găsit, luni dimineață, spânzurat de o țeavă de gaz din propria locuință/ Foto: depositphotos.com Un bătrân în vârstă de 71 de ani a fost găsit, luni dimineață, spânzurat de o țeavă de gaz din propria locuință/ Foto: depositphotos.com

 

 


Luni dimineață în jurul orei 9:20 un bărbat a anunțat prin numărul de urgență 112 că tatăl său în vârstă de 71 de ani a fost găsit spânzurat.

 


Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj au transmis reporterilor monitorulcj.ro, că luni dimineață au fost solicitați să intervină pe o stradă din municipiul Turda, unde un bărbat și găsit tatăl spânzurat de o țeavă de gaz.

Potrivit polițiștilor, nu există suspiciuni în privința morții bătrânului, la o primă examinare a cadavrului nu au fost găsite alte urme de violență. Corpul neînsuflețit va fi transportat la IML pentru necropsie. În cauză se va deschide un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.


„Am fost solicitați pentru a asigura accesul într-un imobil de pe strada Vasile Goldiș din municipiul Turda, însă în momentul sosirii echipajului la fața locului nu a mai fost necesară intervenția pompierilor”, au transmis pentru monitorulcj.ro reprezentanții ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Patru cadavre de animale, găsite la un adăpost din jud. Cluj! Un câine era spânzurat. Imagini cu puternic impact emoțional!

Bebeluș spânzurat de tatăl lui, la Alba Iulia. Amândoi au fost găsiți morți. Proprietarul apartamentului, care locuia la Turda, nu le-a dat polițiștilor acordul să spargă ușa.

abonare newsletter