Actualitate

33 kg de droguri și 17.000 euro, ridicați de la traficanții care acționau în Cluj. Cu cât vindeau gramul? VIDEO

Mai multe persoane din Bistrița-Năsăud și Maramureș care comercializau droguri în Cluj au fost săltate de polițiști. Peste 20 de suspecți, conduși la sediul DIICOT pentru audieri.

Captură impresionantă de droguri / Foto: Poliție Captură impresionantă de droguri / Foto: Poliție

 

 


La data de 16 martie 2023, procurorii DIICOT - BN au efectuat 11 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Bistriţa-Năsăud şi Maramureş la traficanții de droguri.

„Perchezițiile, efectuate într-o cauză având ca obiect săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni, fără drept, cu substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive. În cauză s-a reţinut că, începând cu anul 2022, mai multe persoane au comercializat droguri de risc (canabis) şi substanţe cu efecte psihoactive consumatorilor din judeţele Cluj şi Bistriţa-Năsăud, contra unor sume de 50 şi 100 de lei/gram”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.


Polițiștii au capturat peste 30 de kg de droguri și circa 17.000 de euro:

„În urma percheziţiilor domiciliare efectuate în această dimineaţă, au fost identificate şi ridicate cantităţile de aproximativ 30 de kilograme de canabis, 3 kilograme de substanţe psihoactive, sumele de 80.400 lei şi 710 euro, o maşină de numărat bani, 490 de plicuri noi cu sistem ziplock, 7 grindere, mai multe terminale mobile şi dispozitive de stocare a datelor”, a mai transmis IPJ.


Peste 20 de persoane urmează a fi conduse pentru audieri la sediul DIICOT Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Percheziții DIICOT în Cluj și alte județe din țară într-un dosar de trafic de droguri de mare risc

Pedepse mai mari pentru trafic de droguri și etnobotanice. Condamnare la închisoare pentru traficanții de droguri de mare risc

Ultimele Stiri
abonare newsletter