Actualitate

Un șofer a accidentat o femeie însărcinată pe trecerea de pietoni. A fost prins pe Aeroportul Cluj în timp ce voia să fugă

Un șofer britanic a lovit o femeie însărcinată pe trecerea de pietoni și a fost prins pe Aeroportul Internațional Cluj, în timp ce voia să fugă.

sursă foto Facebook Aeroportul Internațional Cluj-Napoca sursă foto Facebook Aeroportul Internațional Cluj-Napoca

 

Bărbatul care a lovit cu mașina o femeie însărcinată și care a fugit apoi de la fața locului, a fost prins de polițiști, la mai bine de 12 ore de la accident. 


Șoferul care a lovit o femeie însărcinată pe o trecere de pietoni din Capitală este cetățean britanic și a fost prins pe aeroportul din Cluj, în timp ce voia să fugă, conform informațiilor G4Media.

Bărbatul, care a fugit de la locul accidentului, a fost prin vineri dimineață, în jurul orei 4:00.


Reamintim că o femeie însărcinată a fost grav accidentată, joi, pe o trecere de pietoni, pe strada Gura Caliței, din Sectorul 3. Șoferul autovehiculului a fugit de la locul accidentului.

Femeia, în vârstă de 30 de ani, a fost transportată la Spitalul Pantelimon, în stare de conștiență. Tânăra, însărcinată în 33 de săptămâni, a ajuns la Spitalul Pantelimon cu fractură deschisă la unul dintre picioare. Din fericire, starea ei este una stabilă, spun medicii, dar va rămâne sub supraveghere.

CITEȘTE ȘI:

Accident între Gherla şi Dej. O femeie însărcinată a ajuns la spital.

FOTO VIDEO Femeie ÎNSĂRCINATĂ, implicată într-un accident rutier GRAV

Camere de supraveghere cu inteligență artificială de recunoaștere facială, inclusiv a pasagerilor „deghizați”, pe Aeroportul Internațional Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter