Actualitate

Accident între Gherla şi Dej. O femeie însărcinată a ajuns la spital.

Un accident de circulaţie a avut loc vineri seara în jurul orei 21 pe DN1C, între Gherla şi Buneşti. Din primele informaţii, o gravidă în luna a patra a ajuns la spital în urma coliziunii dintre două autoturisme.

sursa foto dejeanul.ro sursa foto dejeanul.ro

Conform primelor cercetări, o şoferiţă în vârstă de 31 de ani din Dej, aflată la volanul unui JEEP, nu a observat că autoturismul care circula în faţa ei, condus de un bărbat din Urisor, a încetinit pentru a efectua un viraj la dreapta şi a intrat în spatele acestuia, scrie dejeanul.ro.

În urma apelului la 112, la faţa locului s-au deplasat de urgenţă pompierii de la Dej, dar şi o ambulanţă cu medic. Echipajul medical a preluat-o imediat pe şoferiţa, având în vedere că este însărcinată, dar din fericire, rănile suferite  nu au pus în pericol nici viaţa ei dar nici a copilului.


Aceasta a fost transportată la Spitalul Municipal Dej pentru investigaţii medicale amănunţite. Şoferul din celălalt autoturism a refuzat transportul la spital. Urmează ca poliţiştii să stabilească cu exactitate circumstanţele producerii accidentului.

 


Ultimele Stiri
abonare newsletter